BESPARINGSCHECK

POMPSETS

Besparingscheck

VIR7_met_motor_vrijstaand 

Hoe duurzaam beregent u?

Verspilling van water en brandstof kost geld. Wilt u ontdekken hoe u nog zuiniger met water en brandstof om kunt gaan? Doe dan de GRATIS  BesparingsCheck.  

Wat is de BesparingsCheck?

Door middel van de BesparingsCheck maakt u inzichtelijk waar u eventueel brandstof of energie kunt besparen. De BesparingsCheck vergelijkt de bestaande situatie met de situatie welke door u gewenst wordt. U kunt ook verschillende alternatieven door middel van de BesparingsCheck met elkaar vergelijken. Dit kan bijvoorbeeld een vergelijking zijn van verschillende slangdiameters en/of slanglengtes, maar van twee verschillende merken. De BesparingsCheck berekent voor u het verschil (voordeel) ten opzichte van de bestaande situatie of van de verschillende alternatieven.

Waarom de BesparingsCheck?

U zult zien dat u door een juiste afstemming en keuze van installatie veel kunt besparen op brandstof of energie. Ieder bedrijf vraagt een bedrijfsspecifieke aanpak. Door gebruik te maken van beschikbare kennis en de keuze uit een breed programma pompen en beregeningsmachines, is het mogelijk om de ideale situatie voor uw bedrijf door middel van de BesparingsCheck door te rekenen.

Laat nu de GRATIS BesparingsCheck uitvoeren en meld u aan".

 

Direct contact?

Mechanisatie Centrum Flakkee
Lieve Vrouwepoldersedijk 1b
3243 LA Stad aan 't Haringvliet Telefoon: (0187) 61 18 88
Fax: (0187) 61 23 58 info@ocmis.nl