BESPARINGSCHECK

POMPSETS

Beregening landbouw

Beregening met haspels maakt het mogelijk om in een korte een grote oppervlakte te beregenen. Het programma Ocmis beregeningshaspels is gevarieerd en breed, zodat voor iedere toepassing een keuze gemaakt kan worden uit de juiste beregeningshaspel. 

Ocmis bestaat sinds 1970. In die tijd begon het bedrijf in Italie als producent van precisie-onderdelen voor de productie van beregeningsmachines. Nadat het bedrijf zich verder toelegde op de productie van beregeningshaspels, gingen de ontwikkelingen snel. Ocmis mag zichzelf wereldmarktleider noemen.

Ocmis produceert diverse modellen beregeningsmachines, waardoor maatwerk geleverd kan worden voor elk bedrijfstype en elke teelt. Het bedrijf vraagt en garandeert de hoogste kwaliteitsstandaard van de producten waarmee de machines worden samengesteld. Een voortdurend proces van aanpassing en verbetering versterken de positie van Ocmis in de markt.

Het resultaat is een betrouwbaar product en een betrouwbare fabrikant die met voortdurende investeringen in productie en informatietechnologie haar positie in de markt steeds weer bevestigd. Ocmis is een wereldspeler van formaat.

 

Stuur mij de gratis brochureIk wil graag een offerte
  
  
Beregeningshaspel - beregeningsinstallatie - beregening-haspel - beregeningskanon -beregeningsmachine - beregeningspompen
Direct contact?

Mechanisatie Centrum Flakkee
Lieve Vrouwepoldersedijk 1b
3243 LA Stad aan 't Haringvliet Telefoon: (0187) 61 18 88
Fax: (0187) 61 23 58 info@ocmis.nl